Terrifier 3 (2024)
WebRip
Oct 03 2024

Terrifier 3 (2024)

ταινια Terrifier 3 (2024) online greek subtitles Ο Αρτ ο κλόουν είναι έτοιμος να εξαπολύσει χάος στους ανυποψίαστους κατοίκους της κομητείας Μάιλς που κοιμούνται ειρηνικά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ταινία ανήκει στη λίστα:
Καλύτερες ταινίες Τρόμου του 2024 online (9 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB

Terrifier 3 (2024) online greek subs

• Trailer
δειτε την ταινια Terrifier 3 (2024) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Ταινίες του 2024 online / / Τρόμου με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Terrifier 3 (2024) με υποτιτλους online

Σχόλια για την ταινια Terrifier 3 (2024)

14
  • reload, if the code cannot be seen
  1. Guest Kostas
    Guest Kostas
    0 6 October 2024 15:31
    Δεν μπορώ να τη δω δεν φαίνεται καθόλου
  2. Stamatios
    Stamatios
    -1 6 October 2024 15:38
    ξανα ανεβαστε την δεν εμφανιζεται
  3. Guest Kostas
    Guest Kostas
    0 6 October 2024 15:45
    Den emfanizetai emfaniste ti sas parakalo
  4. Guest Iordanis
    Guest Iordanis
    0 6 October 2024 17:47
    Den fenetai
  5. Κατερινα Καλυβα
    Κατερινα Καλυβα
    0 7 October 2024 15:53
    Δεν παιζει η ταινια παρακαλω φτιαξτετο ουτε το smile 2 παιζει!
  6. guest panagiotis
    guest panagiotis
    0 8 October 2024 21:07
    δεν εμφανιζεται καθολου δηλαδη η μιση εικονα και εστι δεν με αφηνει να την δω ξανα ανεβαστετειν
  7. Vasilikivot
    Vasilikivot
    -1 9 October 2024 21:35
    Δεν παίζει και να βάλετε υπότιτλους ελληνικόυς, γιατί λέει χωρίς!
    --------------------
    Παρακαλώ διορθωστε τις φωνές της ταινιας Fenced in 2022!
  8. Guest Κατερίνα
    Guest Κατερίνα
    0 12 October 2024 13:35
    H ταινία Terefier 3 δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά γαλλικούς παρακαλώ πολύ να βάλετε ελληνικούς ευχαριστώ !
  9. Ελευθερία γεωργία
    Ελευθερία γεωργία
    +1 13 October 2024 00:58
    Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους χρήστες του site εγώ κατάφερα και την είδα ολόκληρη είναι ταινία άρα από τις καλύτερες ταινίες θρίλερ που έχω δει ή να τις αγαπημένες μου ταινίες τις έχω δει όλες και το ένα και τα δύο είναι ταινία μπαίνει στα top 1 με τα αγαπημένα μου θρίλερ
  10. Στεφανια
    Στεφανια
    +1 25 October 2024 16:59
    καποιος να ανεβασει τος υποτιτλους,παρακαλω
  11. Manuel Ke1z
    Manuel Ke1z
    0 28 October 2024 22:56
    Παρακάτω ακολουθεί απλώς η προσωπική μου γνώμη για την ταινία!

Η ταινία "Terrifier 3" συνεχίζει την παράδοση των κλασικών αμερικανικών horror ταινιών, δυστυχώς χωρίς να προσφέρει κάτι σημαντικό στο σενάριο ή στη σκηνοθεσία. Από την αρχή μέχρι το τέλος, οι θεατές βιώνουν μια συνηθισμένη εμπειρία slasher όπου το αίμα ρέει άφθονο και οι προβλέψιμες "ανατροπές" αποτυγχάνουν να προσδώσουν πραγματικό τρόμο.

Σενάριο και σκηνοθεσία δεν κατορθώνουν να ξεπεράσουν το συμβατικό, με τους χαρακτήρες να παραμένουν στάσιμοι. Η έλλειψη βάθους και πρωτοτυπίας καθιστούν την ιστορία περισσότερο μια ανακύκλωση παλιών ταινιών(Terrifier 1&2, Friday 13th, etc), παρά μια νέα πρόταση στο είδος.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην ευρηματικότητα των δημιουργών σε συγκεκριμένα σκηνικά. Η φαντασία που απαιτήθηκε για τον σχεδιασμό αιματηρών δολοφονιών είναι εμφανής και ενώ παραμένει εξαιρετικά γραφική, προσφέρει ποιότητα στα τρομακτικά στοιχεία της ταινίας μέσω έντονων και κάποιες φορές τρομακτικών jumpscares.

Συνολικά, το "Terrifier 3" μπορεί να κερδίσει την προσοχή μερικών φανατικών του είδους, κυρίως λόγω των έντονων ανατριχιαστικών στιγμών του. Παρόλα αυτά, για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από ψυχαγωγία βασισμένη στο ακατάπαυστο αίμα και τις εντυπωσιακές δολοφονίες, η ταινία απλά δεν προσφέρει αρκετά. Στην οποιαδήποτε περίπτωση η ώρα περνάει ευχάριστα για όποιον δεν σιχαίνεται!
  12. Fujitsu E910
    Fujitsu E910
    0 31 October 2024 18:34
    Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια των Χριστουγεννων .χαχαχαχαχαχαα ααχαχαχαχαα

φοβερή ταινία . Λάτρεψα ΣΑΤΑΝΑ !!!!!!
  13. Gregoriss
    Gregoriss
    +2 1 November 2024 19:07
    You have to uplode it again , because it doesn't start and we can't see it!!!!
    Please do something!
  14. Γερασιμος
    Γερασιμος
    0 14 November 2024 14:55
    Δεν μπορω να την δω παρακαλω καντε κατι