» » » Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998)

Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998)
DVDRip
Dec 30 2021

Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998)

ταινια Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998) online greek subtitles Ο εγωπαθής φοιτητής του κολεγίου Τζέικ Γουίλκινσον, μόλις λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, βρίσκεται στη μέση της ερήμου της Καλιφόρνια φορώντας κόκκινη στολή κι άσπρη γενειάδα. Είναι η τιμωρία του από την ποδοσφαιρική ομάδα γιατί τους έδωσε λάθος απαντήσεις για τα τεστ. Τώρα πρέπει να προλάβει να φτάσει στη Νέα Υόρκη την ημέρα των Χριστουγέννων πριν τις 6 το πρωί, να συναντήσει το κορίτσι του που τον περιμένει στο δρόμο και να μη χάσει την Πόρσε που είναι το χριστουγεννιάτικο του δώρο απ τον πατέρα του.

Ταινία ανήκει στη λίστα:
Καλύτερες ταινίες κωμωδίες του 13 November 1998 online (1 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Οικογενειακές του 13 November 1998 online (1 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB

Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998) online greek subs

• Trailer
δειτε την ταινια Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κωμωδία / Οικογενειακές με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998) με υποτιτλους online

Σχόλια για την ταινια Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα / I'll Be Home for Christmas (1998)

0
  • reload, if the code cannot be seen